Pas på du ikke udløser en brandalarm

Røgdetektorerne på Navitas er meget sensitive. Læs her, hvad der kan udløse en brandalarm.

15.05.2015 | Vibeke Korsholm Hansen

Brug af enhver form for åben ild er strengt forbudt.

Derudover kan laserlys, lysbuer fra svejseapperater og andet stærkt ultraviolet lys aktivere flammedetektorer.

Røg og damp kan også aktivere optiske sensorer.

Rygning inklusiv e-cigaretter skal foregå udenfor og mindst 3 meter væk fra bygningen.

Bomberør med konfetti, varmeflimmer, scenerøg og tætte koncentrationer af damp og støv kan også aktivere røgdetektorer.

Ved håndværker- og laboratoriearbejder på Navitas, hvor der frembringes røg, damp og/eller støv, skal sensorer i umiddelbar nærhed frakobles og muligvis tildækkes. Dette sker ved henvendelse til Facility Management.

Er du i tvivl, om en aktivitet kan udløse en brandalarm, så tøv ikke med at spørge Facility Management, som befinder sig ved hovedindgangen.

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, Medarbejdere