Mikael Bergholz Knudsen ny ingeniørdocent

Mikael Bergholz Knudsen er af et enigt bedømmelsesudvalg blevet udnævnt til Ingeniørdocent ved Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet.

23.09.2016 | Vibeke Korsholm Hansen

Mikael er uddannet teknikumingeniør fra Aarhus Teknikum i 1989 og senere civilingeniør og ph.d. fra Aalborg Universitet. Han har desuden 20 års erfaring med forskning og udvikling i mobilindustrien, som blandt andet har ført til et stort antal videnskabelige artikler og patenter.

Mikael har tidligere været ansat i virksomhederne Maxon, Bosch Telecom, Siemens Mobile Phones, Infineon, Intel samt ved Aalborg Universitet.

I 2013 blev han ansat på Aarhus Universitet, hvor han siden har fungeret som udviklingschef for Elektronik og IKT ved Ingeniørhøjskolen med fokus på at styrke diplomingeniøruddannelsernes erhvervssamarbejde.

Mikael er højt specialiseret inden for trådløs kommunikation med særligt fokus på antenne- og RF-teknologi og vil i sin rolle som Ingeniørdocent have fokus på at styrke Ingeniørområdets videnproduktion og undervisning inden for trådløs kommunikation.

Medarbejdere