Meddelelser

Modelfoto: Colourbox.dk

11.12.2019 | Medarbejdere

Tidsplan for årsafslutning 2019

Se frister for indtastning i RejsUd, Indfak m.m.

Modelfoto: Colourbox.dk

29.11.2019 | Medarbejdere

Nye studiesystemer – få et overblik

En ny kommunikationsplatform under overskriften ”Den digitale studierejse på AU” skal hjælpe dig til at få overblik over de digitale forandringer på det studieadministrative område.

Foto: Unsplash.com

21.11.2019 | Medarbejdere

Nyt værktøj skal minimere utilsigtet deling af følsomme data

Et nyt IT-værktøj skal hjælpe med at sikre, at vi ikke deler følsomme personoplysninger med eksterne via Outlook og SharePoint, da disse kanaler ikke er egnet til deling af den type data. I stedet for skal du bruge en sikker og krypteret kanal, fx AU’s sikkermail-løsning.

21.11.2019 | Medarbejdere

Sådan gik universitetsvalget 2019

Årets universitetsvalg er slut. Stemmerne optalt og posterne fordelt. Der er nye ansigter, bl.a. i AU’s bestyrelse, hvor fire nye medlemmer fra 1. februar 2020 vil sidde med til bords, når bestyrelsen mødes. Læs mere og se resultaterne her.

Modelfoto: Colourbox.dk

18.11.2019 | Medarbejdere

Husk at registrere dine publikationer i Pure

2019 nærmer sig sin afslutning, og du skal derfor være opmærksom på deadlines og praktisk information omkring indberetning af universitetets publikationer i Pure.

Foto: iStock

18.11.2019 | Medarbejdere

Aarhus Universitet skifter Blackboard ud med Brightspace

Aarhus Universitet skal have en ny fælles læringsplatform. Det står fast efter en lovpligtig udbudsrunde, hvor valget er faldet på Brightspace. Kvalitet og brugervenlighed har været afgørende faktorer – og eksisterende kursusindhold kan flytte med.

08.11.2019 | Medarbejdere

Fulbright Danish Visiting Scholar

Fulbright Denmark udbyder legater til et selvarrangeret, kombineret forsknings- og undervisningsophold på amerikanske universiteter i det akademiske år 2020/2021. Legaterne gives til post.doc, adjunkter, lektorer eller professorer ved danske højere læreanstalter.

Modelfoto: Colourbox.dk

28.10.2019 | Medarbejdere

Folkeuniversitetets særaftale for AU-medarbejdere og alumner ophører

AU-medarbejdere og alumner har tidligere haft mulighed for at tilmelde sig via en specialaftale, hvor Aarhus Universitets Forskningsfond har doneret midler, som har muliggjort gratis deltagelse. Fremover vil det ikke længere være en mulighed. Er du fortsat interesseret i deres forelæsninger, kan du tilmelde dig på hjemmesiden www.fuau.dk.

Foto: Media Lab - STLL

24.10.2019 | Medarbejdere

Lav undervisningsvideoer i ST Learning Labs webcaststudier

Som underviser kan du benytte STLL's webcaststudier til selv at producere videoundervisningsmaterialer. Med det nye lightboard er det blandt andet muligt at optage undervisningsvideoer, hvor du har front mod kameraet, mens du tegner og kører præsentationer på en specialdesignet glastavle.

Modelfoto: Colourbox.dk

23.10.2019 | Medarbejdere

Oplys nærmeste pårørende

Vi opfordrer dig til at oplyse din nærmeste pårørende på mit.au.dk, så vi kan kontakte personen i tilfælde af en nødsituation.

Viser resultater 31 til 40 ud af 105

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste