Meddelelser

Modelfoto: Colourbox.dk

15.05.2020 | Medarbejdere

Nu kan du låne og aflevere igen

Fra mandag 18. maj 2020 kan du igen låne og aflevere bøger og tids-skrifter på Det Kgl. Bibliotek, men alt er ikke som det plejer (endnu).

Foto: Colourbox

12.05.2020 | Medarbejdere

Aarhus Universitet lancerer ny AU webshop

Aarhus Universitet har længe trængt til en ny webshopløsning, der kunne imødekommende behovet fra medarbejdere og studerende. Fredag den 1. maj gik den nye AU webshop i luften. Webshoppen er bygget på et brugervenligt standardsystem, der både kan håndtere interne handler og integration til AU’s regnskabssystem.

Studerende forbereder sig til eksamen. I foråret 2022 bliver de to systemer til digital eksamen på AU erstattet med ét. Foto: Lars Kruse.

12.05.2020 | Medarbejdere

Digital eksamen – fra to forskellige til ét system på AU

De to systemer til digital eksamen på AU, WiseFlow og Digital Eksamen, står over for en udskiftning. Universitetsledelsen slår fast, at de to systemer skal erstattes med ét, og det rulles ud i foråret 2022.

Et nyt, fælles planlægningssystem skal understøtte planlægning af undervisning og eksamen på Aarhus Universitet. Foto: Lars Kruse

12.05.2020 | Medarbejdere

AU’s nye planlægningssystem er i luften - to fakulteter sætter i gang

AU har sat strøm til det nye fælles planlægningssystem. Arts og Tech begynder nu som de første at planlægge i det nye system.

Modelfoto: Colourbox.dk

05.05.2020 | Medarbejdere

FAQ om åbning af laboratorier

Der er kommet en ny FAQ-side, hvor du kan finde svar på hyppigt stillede spørgsmål i forbindelse med den delvise genåbning af laboratorier på AU. Siden opdateres løbende.

Foto: Colourbox

01.05.2020 | Medarbejdere

Ny opdatering og nye retningslinjer gør Zoom sikker at bruge til eksaminer

En ny sikkerhedsvurdering understreger, at Zoom frit kan bruges til både votering, opgaver med klausulering og andre aktiviteter, som kan omfatte følsomme personoplysninger og fortrolige data.