Meddelelser

Modelfoto: Colourbox.dk

28.10.2019 | Medarbejdere

Folkeuniversitetets særaftale for AU-medarbejdere og alumner ophører

AU-medarbejdere og alumner har tidligere haft mulighed for at tilmelde sig via en specialaftale, hvor Aarhus Universitets Forskningsfond har doneret midler, som har muliggjort gratis deltagelse. Fremover vil det ikke længere være en mulighed. Er du fortsat interesseret i deres forelæsninger, kan du tilmelde dig på hjemmesiden www.fuau.dk.

Foto: Media Lab - STLL

24.10.2019 | Medarbejdere

Lav undervisningsvideoer i ST Learning Labs webcaststudier

Som underviser kan du benytte STLL's webcaststudier til selv at producere videoundervisningsmaterialer. Med det nye lightboard er det blandt andet muligt at optage undervisningsvideoer, hvor du har front mod kameraet, mens du tegner og kører præsentationer på en specialdesignet glastavle.

Modelfoto: Colourbox.dk

23.10.2019 | Medarbejdere

Oplys nærmeste pårørende

Vi opfordrer dig til at oplyse din nærmeste pårørende på mit.au.dk, så vi kan kontakte personen i tilfælde af en nødsituation.

Foto: Colourbox

04.10.2019 | Medarbejdere

Bliv VIP-mentor eller mentee

Har du lyst til at præge og styrke forsknings- og uddannelsesmiljøet på Aarhus Universitet? Og vil du hjælpe en talentfuld kollega til at udvikle sig fagligt og personligt? Så meld dig som mentor i AU’s mentorordning Styrk Talentet! Tilmeldingsfristen for både mentorer og mentees er 20. november 2019.

Global Climathon Day kommer til Aarhus d. 25. oktober med Aarhus Kommune og Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet som hovedarrangører. Her har byens borgere mulighed for at bidrage med idéer til, hvordan fremtidens bæredygtige transportformer i byen skal se ud. (Foto: VOI.)

04.10.2019 | Medarbejdere

Et døgn med fremtidens grønne transportformer i Aarhus

Den internationale begivenhed Global Climathon Day kommer til Aarhus for første gang d. 25. oktober. Her kan virksomheder, NGO’er, studerende, forskere og andre borgere bringe deres viden i spil og udvikle idéer til, hvordan mikromobiliteten i byen kan blive mere bæredygtig og effektiv.

Modelfoto: Colourbox.dk

03.10.2019 | Medarbejdere

AU valg 2019 er skudt i gang

På grund af opdelingen af ST fra 1. januar 2020 vil der på ST være følgende valg i år: VIP, TAP og studerende er på valg til bestyrelsen. Herudover afholdes der valg for studerende til akademisk råd samt studerende for studienævn og ph.d.-udvalg. Ønsker du at stille op, kan du gøre det i perioden 17. okt. kl. 9.00 til den 25. okt. kl. 12.00.

Virtual reality i undervisningslokalet er et eksempel på, hvordan nogle undervisere arbejder med at udvikle digitale læringsteknologier. FOTO: Lars Kruse

01.10.2019 | Medarbejdere

Søg midler til EDU-IT projekter

For tredje år i træk kan undervisere på Aarhus Universitet nu søge puljemidler til at eksperimentere med digitale læringsteknologier i undervisningen. Deadline er den 11. oktober til projekter i 2020.

Foto: Søren Kjeldgaard

01.10.2019 | Medarbejdere

Analyseproces om administrationscenteret efter delingen skudt i gang

Den overordnede model for hvordan administrationscenter ST skal organiseres efter fakultetsdelingen er nu fastlagt. De to fakulteter får et fælles administrationscenter, der også skal kunne håndtere specielle behov på det enkelte fakultet. En analyseproces, der skal identificere fakulteternes særlige behov for administrativ støtte går nu i gang.