Meddelelser

Arkivfoto, AU Cumulus.

25.06.2019 | Medarbejdere

Nyt fra AU Library - Nye e-bøger

Vidste du, at der nu er adgang til flere engineering e-bøger fra bl.a. forlaget Springer? AU Library/Det Kongelige Bibliotek har udvidet licensen.

Foto: Colorbox/Cherezov Kirill.

21.06.2019 | Medarbejdere

Information om nyt program på Mac-computere fra Aarhus Universitet - NoMAD

Besked fra ST IT: Mac-computere har haft den udfordring at den ikke altid synkroniserede password mellem Mac og domæne. Så nu har AU IT installeret NoMAD på Mac’s på ST. NoMAD er et hjælpeprogram som skal sikre at password på ens AU-udleverede Mac er synkront med det overordnede AU password. Formålet er at man kun skal huske ét password til AU.…

Foto: Lars Kruse, AU Foto

17.06.2019 | Medarbejdere

Beslutning om deling af ST

AU’s bestyrelse godkendte den faglige deling af Science and Technology på bestyrelsesmødet den 7. juni. Læs her mail fra Brian Bech Nielsen til alle medarbejdere på ST.

Modelfoto: Colourbox.dk/Cherezov Kirill

11.06.2019 | Medarbejdere

Phishingmail i omløb: Oplys aldrig din kode

En række ansatte modtog fredag den 7. juni en phishingmail fra mailadressen ’IThelpdesk@au.dk’, hvor formålet er at lokke modtageren til at oplyse sit password. Er du I tvivl om en mail er et forsøg på phishing, kan du kontakte din lokale IT-support eller Informationssikkerhedsafdelingen.

Foto: Unsplash

03.06.2019 | Medarbejdere

Ny tjekliste: Sådan undgår du at blive en trussel mod informationssikkerheden

Ny tjekliste gør det nemmere for universitetets ansatte at få et overblik over, hvad vi hver især skal gøre for at beskytte vores data. Mange sikkerhedsbrud sker på grund af fejl og manglende viden blandt ansatte.