Meddelelser

Modelfoto: Colourbox.dk/3dmask

07.02.2019 | Medarbejdere

Bestil en forsker

Vil du gerne formidle din forskning til nye målgrupper? Bestil en Forsker er Forskningens Døgns mest succesfulde initiativ.

07.02.2019 | Medarbejdere

Seminar: Hvordan skaber vi et mere bæredygtigt AU?

Vil du være med til at udvikle konkrete bæredygtige tiltag på AU? Så kom til bæredygtighedsseminar den 21. marts. Dagen vil byde på inspirationsoplæg, en kort præsentation af konkrete bæredygtige løsninger, som vi allerede arbejder med på AU samt idégenerering for flere bæredygtige løsninger. Alle interesserede medarbejdere og studerende er…

Foto: Unsplash

05.02.2019 | Medarbejdere

Informationssikkerhed: AU ramt af forsøg på telefonsvindel

Mange ansatte bliver i øjeblikket ringet op af udenlandske telefonnumre. Pas på med at svare på et nummer, som du ikke kender, og ring ikke tilbage, da du kan risikere at blive svindlet.

Modelfoto: Colourbox.dk

05.02.2019 | Medarbejdere

It-brugerundersøgelse giver bedre IT-oplevelser

AU gennemfører i perioden 5.-25. februar en IT-brugertilfredshedsundersøgelse blandt ansatte og studerende. Det giver AU IT vigtig viden om, hvor der er brug for forbedringer.

Modelfoto: Colourbox.dk/Cherezov Kirill

05.02.2019 | Medarbejdere

Til undervisere: Søg midler til Educational IT-projekter

Som en central del af EDU-IT-satsningen på Aarhus Universitet er der i perioden 2018-2024 afsat særlige EDU-IT puljemidler, der kan søges af undervisere på AU til at eksperimentere med inddragelse af digitale læringsteknologier i undervisningen. Der kan frem til 11. februar søges midler til EDU-IT-projekter i 2019.