Meddelelser

Modelfoto: Colourbox.dk

15.05.2020 | Medarbejdere

Nu kan du låne og aflevere igen

Fra mandag 18. maj 2020 kan du igen låne og aflevere bøger og tids-skrifter på Det Kgl. Bibliotek, men alt er ikke som det plejer (endnu).

Foto: Colourbox

Aarhus Universitet lancerer ny AU webshop

Aarhus Universitet har længe trængt til en ny webshopløsning, der kunne imødekommende behovet fra medarbejdere og studerende. Fredag den 1. maj gik den nye AU webshop i luften. Webshoppen er bygget på et brugervenligt standardsystem, der både kan håndtere interne handler og integration til AU’s regnskabssystem.

Studerende forbereder sig til eksamen. I foråret 2022 bliver de to systemer til digital eksamen på AU erstattet med ét. Foto: Lars Kruse.

12.05.2020 | Medarbejdere

Digital eksamen – fra to forskellige til ét system på AU

De to systemer til digital eksamen på AU, WiseFlow og Digital Eksamen, står over for en udskiftning. Universitetsledelsen slår fast, at de to systemer skal erstattes med ét, og det rulles ud i foråret 2022.

Et nyt, fælles planlægningssystem skal understøtte planlægning af undervisning og eksamen på Aarhus Universitet. Foto: Lars Kruse

12.05.2020 | Medarbejdere

AU’s nye planlægningssystem er i luften - to fakulteter sætter i gang

AU har sat strøm til det nye fælles planlægningssystem. Arts og Tech begynder nu som de første at planlægge i det nye system.

Modelfoto: Colourbox.dk

05.05.2020 | Medarbejdere

FAQ om åbning af laboratorier

Der er kommet en ny FAQ-side, hvor du kan finde svar på hyppigt stillede spørgsmål i forbindelse med den delvise genåbning af laboratorier på AU. Siden opdateres løbende.

Foto: Colourbox

01.05.2020 | Medarbejdere

Ny opdatering og nye retningslinjer gør Zoom sikker at bruge til eksaminer

En ny sikkerhedsvurdering understreger, at Zoom frit kan bruges til både votering, opgaver med klausulering og andre aktiviteter, som kan omfatte følsomme personoplysninger og fortrolige data.

Techs Dekan Eskild Holm Nielsen

28.04.2020 | Medarbejdere

Tech gør klar til en delvis og begrænset genåbning

Efter over en måneds nedlukning har vi nu fået lov til at begynde en begrænset og delvis åbning af universitetet, ud over de kritiske funktioner, der gennem hele coronakrisen har været kørende. Det er på mange måder glædeligt, men det rejser også flere spørgsmål, end vi har svar.

Den fælles sommerfest for Nat og Tech udskydes til 2021. (Foto: Dypång)

28.04.2020 | Medarbejdere

Sommerfesten i august er aflyst

Der vil i stedet blive arrangeret en fælles sommerfest for Nat og Tech i 2021.

03.04.2020 | Medarbejdere

Bomme opsat ved privat p-kælder på Navitas

Der er for nyligt opsat bomme i den private parkeringskælder (niveau -2) på Navitas. Bommene er nede uden for normal arbejdstid og kræver adgangskort for at åbne.

01.04.2020 | Medarbejdere

Ny digital platform til virtuelle møder

Samarbejdsplatformen Teams, som er en del af Microsoft Office 365, bliver nu stillet til rådighed for alle medarbejdere til at holde virtuelle møder. På et webinar i denne uge kan du få en introduktion til Teams, hvor du hører mere om, hvad det kan, og hvordan du kan bruge det i din hverdag.

Viser resultater 1 til 10 ud af 229

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste