Meddelelser

07.02.2020 | Medarbejdere

The Kitchen – åbning af Aarhus Universitets nye iværksætterhus

I denne uge slog The Kitchen dørene op. Huset er en del af AU's overordnede erhvervssatsning og skal fungere som omdrejningspunkt for en lang række aktiviteter inden for innovations- og iværksætterområdet.

Sundhedsstyrelsen vurderer, at risikoen for smitteudbrud i Danmark er lav.

31.01.2020 | Medarbejdere

Coronavirus: AU følger myndigheders anbefalinger

Udbruddet af ny coronavirus i Kina har skabt bekymring for, om sygdommen kan komme til Danmark. AU opfordrer medarbejdere til at orientere sig hos de relevante myndigheder.

Kristian Pedersen bliver dekan på Faculty of Natural Sciences ved Aarhus Universitet.

30.01.2020 | Medarbejdere

Ny dekan på Faculty of Natural Sciences

Efter en grundig ansættelsesproces har Aarhus Universitet valgt professor i rumforskning, Kristian Pedersen, som ny dekan på Faculty of Natural Sciences.

30.01.2020 | Medarbejdere

Søg om publikationsstøtte inden 20. februar

Nu kan alle AU-ansatte søge Aarhus Universitets Forskningsfond om støtte til publikationer, der bidrager til at udbrede videnskabeligt arbejde og anden virksomhed ved universitetet.

29.01.2020 | Medarbejdere

Gør som Bob: Undgå at blive en trussel mod informationssikkerheden

Ny video viser, hvad du skal gøre, hvis du falder for en falsk mail - en såkaldt phishing-mail - som prøver at lokke dig til at opgive følsomme personoplysninger til IT-kriminelle.

29.01.2020 | Medarbejdere

Technical Sciences online

Nyt fakultet, ny indentitet - og selvfølgelig ny hjemmeside. Den finder du på adressen tech.au.dk. De interne medarbejdersider bliver lagt om til to nye medarbejderportaler i løbet af året, men indtil da fortsætter scitech.medarbejdere.au.dk som medarbejderportal for begge nye fakulteter.

Foto: Colourbox.

28.01.2020 | Medarbejdere

Cultural Awareness - Living and working in Denmark

Aarhus University’s International Academic Staff Services is offering ‘Danish Living Crash Courses’ for International staff and partners.

Foto: Microsoft

22.01.2020 | Medarbejdere

Informationssikkerhed: Undlad at bruge browseren Internet Explorer

Microsoft advarer nu brugere mod en kritisk sårbarhed i browseren Internet Explorer. AU’s informationsikkkerhedssafdeling følger anbefalingen og fraråder alle medarbejdere at bruge Internet Explorer, indtil der er rettet op på fejlen.

Foto: Colourbox

21.01.2020 | Medarbejdere

Har du input til AU’s kommende klimastrategi?

Er du optaget af, hvordan Aarhus Universitet kan reducere sin CO2-udledning? Så mød op og kom med dine input den 29. januar, hvor AU’s bæredygtighedsnetværk er samlet for at drøfte universitetets klimastrategi.

Foto: AU Foto

14.01.2020 | Medarbejdere

Velkommen til to nye fakulteter

1. januar 2020 markerer startskuddet for to nye fakulteter på Aarhus Universitet. Fra denne dato består Aarhus Universitet af fem fakulteter i alt, når fakultetet Science and Technology bliver opdelt i Faculty of Technical Sciences og Faculty of Natural Sciences.

Viser resultater 1 til 10 ud af 219

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste