Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  ASE medarbejderportal Katrinebjerg oplysninger Kantine, frugt og kaffe på Katrinebjerg

Kantine, frugt og kaffe på Katrinebjerg

Kantinebestillinger

Kantinebestillinger generelt for ASE, Finlandsgade 22, kontakt Ann Høgh Mikkelsen, tlf. 4189 3020.

Forplejning til interne møder
AU har faste regler for forplejning ved interne møder, som du bedes læse.

Forplejning til eksamen
Har du en eksamen med en ekstern censor, har du mulighed for at bestille forplejning til censor og dig selv.
Leverandøren og leveringsadressen for forplejningen afhænger af, hvor eksamen finder sted. Du vil modtage nærmere oplysninger om proceduren i en mail, som sendes ud inden hver eksamensperiode. Hvis du har spørgsmål til eksamensforplejning, så er du velkommen til at kontakte sekretariatet på ase@au.dk.

Café IT-Hjørnet
Nygaardbygningen, Finlandsgade
Åbningstider: Hverdage: kl. 7.45-14.30

Kantine ved Incuba
Åbogade 15
Åbningstider: Hverdage: kl. 7.45-14.30

Jespers Torvekøkken driver caféen i Nygaardbygningen og kantinen ved Incuba i Åbogade.
Hjemmeside: https://torvekoekken.dk/kantineordning/kantinen-incuba-aarhus-universitet

Frugt

Medarbejdere, som er fast tilknyttet Katrinebjerg, vil kunne hente 1 stk. gratis frugt om dagen. Frugten findes i køkkenet i Edison-bygningen.

Kaffe/te

Kaffemaskine for ansatte er i køkkenet i Edison-bygningen. Tebreve findes samme sted eller kan hentes i sekretariatet.