Gratis formidlingskursus

Har du lyst til at formidle din viden til skole- og gymnasieelever? Og vil du gerne skærpe dit talent for mundtlig kommunikation? AU Engineering har gennem medlemskab af Engineer the Future mulighed for at sende medarbejdere på formidlingskursus af højeste internationale kvalitet.

07.09.2016 | Vibeke Korsholm Hansen

Alle medarbejdere ved ASE og ENG med naturvidenskabelig eller ingeniørvidenskabelig baggrund har nu mulighed for gratis at deltage i et formidlingskursus. Kurset er målrettet efterfølgende deltagelse i den nationale indsats ”Book en ekspert”, hvor ingeniører besøger folkeskoler og gymnasier med henblik på at stimulere interessen for teknologi blandt børn og unge.

Det er også muligt at deltage i kursus på engelsk og efterfølgende også gennemføre inspirationsoplæg i gymnasieskoler på engelsk.

Du kan læse mere om datoer for formidlingskurset, dets indhold og indsatsen "Book en ekspert" her.

Hvis du har øvrige spørgsmål kan du kontakte Kim Harel (kimh@ase.au.dk)