Ændring af adgangsforholdene til Navitas

Fra fredag den 7. august er adgangsforholdene til Navitas ændret således, at man nu ALTID skal benytte svingdørene, og ikke længere sidedørene, når man skal ind eller ud af hovedindgangen.

19.08.2015 | Tine Aaboe Malden

Årsagen til denne ændring er, at sidedørene ikke kan klare presset fra det store antal personer, som dagligt benytter disse.

Adgangsforholdene for Navitas er følgende:

Mandag – Torsdag 07.00 til 17.30 og fredag 07.00 til 16.30 er svingdørene aktive og starter automatisk.

For at forlade bygningen skal man trykke på udtrykket på en af de to svingdøre, hvorefter denne vil starte, og man kan forlade bygningen via. svingdøren.

For at komme ind i bygningen skal man som normalt bruge sit adgangskort eller brik ved kortlæseren, som er placeret udvendig til venstre for svingdørene. Tidligere har denne givet adgang til sidedøren men giver nu adgang til bygningen via den venstre svingdør.

Der vil selvfølgelig være skiltet ved svingdørene i den kommende tid.

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, Medarbejdere