Meddelelser

23.08.2017 | Medarbejdere

Nye udendørs bænke og p-pladser til motorcykler ved Navitas

I området omkring NAVITAS er der etableret 9 langbænke, og ved hovedindgangen er der nu kommet parkering for motorcykler.

22.08.2017 | Medarbejdere

Opdatering af Mac-computere på ST

IT-supporten og AU IT arbejder på at få opdateret alle AU-ansattes computere, bl.a. for at sikre en moderne IT-platform og øge IT-sikkerheden på universitetet. På ST er det omfattende arbejde med opdatere Windows-computere godt i gang, og ST IT-support vil i det omfang det er muligt begynde at opdatere Mac og Unix/Linux.

22.08.2017 | Medarbejdere

Begrænset IT i weekenden d. 9.-10. september

AU’s IT-systemer og IT-services vil på skift være påvirket af afbrydelser i weekenden den 9. og 10. september 2017.

Foto: Colourbox.dk

29.06.2017 | Medarbejdere

Telefoni i udlandet

De nye EU-regler om samme pris på data og telefoni i DK og i øvrige EU-lande gælder ikke for AU’s telefoner og iPads. Brug derfor fortsat mobilen med omtanke på sommerferie i udlandet. Læs her, hvad du skal gøre.

20.06.2017 | Medarbejdere

Sommerferien 2017

Læs her om ændrede åbningstider og adgangsforhold i løbet af sommeren.

13.06.2017 | Medarbejdere

Aarhus Universitet får betinget positiv akkreditering

Akkrediteringsrådet har besluttet at følge indstillingen om, at AU modtager en betinget positiv institutionsakkreditering. Prorektor vil arbejde for at genansøge hurtigst muligt.

01.06.2017 | Medarbejdere

Arbejdstilsynet kommer på besøg

Arbejdstilsynet har varslet et besøg på Navitas i perioden 22. juni - 22. dec. 2017. Kontakt din lokale LAMU-repræsentant, hvis du har spørgsmål.

30.05.2017 | Medarbejdere

AU IT opgraderer IT-sikkerheden på AU og tager næste skridt i retning mod single sign-on

Det er blevet tid til næste fase i arbejdet med at sikre, at AU’s medarbejdere i fremtiden vil kunne tilgå de fleste systemer med kun ét brugernavn. Samtidig vil IT-sikkerhedsniveauet på AU blive opgraderet.

Akkrediteringspanel fastholder indstilling

Akkrediteringspanelet anerkender AU’s seneste indsats for kvalitetssystemet, men fastholder indstillingen om en betinget positiv akkreditering. Akkrediteringsrådet skal nu træffe den endelige afgørelse.

Reparation af mobiltelefoner

Benyt IT-supportens aftale med Telenor vedrørende reparation af mobiltelefoner under garanti og med iExpert til reparation af "selvskader" på mobiltelefonen.

Viser resultater 1 til 10 ud af 190

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste