Meddelelser

Foto: Unsplash.com

21.11.2019 | Medarbejdere

Nyt værktøj skal minimere utilsigtet deling af følsomme data

Et nyt IT-værktøj skal hjælpe med at sikre, at vi ikke deler følsomme personoplysninger med eksterne via Outlook og SharePoint, da disse kanaler ikke er egnet til deling af den type data. I stedet for skal du bruge en sikker og krypteret kanal, fx AU’s sikkermail-løsning.

21.11.2019 | Medarbejdere

Sådan gik universitetsvalget 2019

Årets universitetsvalg er slut. Stemmerne optalt og posterne fordelt. Der er nye ansigter, bl.a. i AU’s bestyrelse, hvor fire nye medlemmer fra 1. februar 2020 vil sidde med til bords, når bestyrelsen mødes. Læs mere og se resultaterne her.

18.11.2019 | Medarbejdere

Husk at registrere dine publikationer i Pure

2019 nærmer sig sin afslutning, og du skal derfor være opmærksom på deadlines og praktisk information omkring indberetning af universitetets publikationer i Pure.

Foto: iStock

18.11.2019 | Medarbejdere

Aarhus Universitet skifter Blackboard ud med Brightspace

Aarhus Universitet skal have en ny fælles læringsplatform. Det står fast efter en lovpligtig udbudsrunde, hvor valget er faldet på Brightspace. Kvalitet og brugervenlighed har været afgørende faktorer – og eksisterende kursusindhold kan flytte med.

08.11.2019 | Medarbejdere

Fulbright Danish Visiting Scholar

Fulbright Denmark udbyder legater til et selvarrangeret, kombineret forsknings- og undervisningsophold på amerikanske universiteter i det akademiske år 2020/2021. Legaterne gives til post.doc, adjunkter, lektorer eller professorer ved danske højere læreanstalter.

28.10.2019 | Medarbejdere

Folkeuniversitetets særaftale for AU-medarbejdere og alumner ophører

AU-medarbejdere og alumner har tidligere haft mulighed for at tilmelde sig via en specialaftale, hvor Aarhus Universitets Forskningsfond har doneret midler, som har muliggjort gratis deltagelse. Fremover vil det ikke længere være en mulighed. Er du fortsat interesseret i deres forelæsninger, kan du tilmelde dig på hjemmesiden www.fuau.dk.

Foto: Media Lab - STLL

24.10.2019 | Medarbejdere

Lav undervisningsvideoer i ST Learning Labs webcaststudier

Som underviser kan du benytte STLL's webcaststudier til selv at producere videoundervisningsmaterialer. Med det nye lightboard er det blandt andet muligt at optage undervisningsvideoer, hvor du har front mod kameraet, mens du tegner og kører præsentationer på en specialdesignet glastavle.

23.10.2019 | Medarbejdere

Oplys nærmeste pårørende

Vi opfordrer dig til at oplyse din nærmeste pårørende på mit.au.dk, så vi kan kontakte personen i tilfælde af en nødsituation.

Foto: Colourbox

04.10.2019 | Medarbejdere

Bliv VIP-mentor eller mentee

Har du lyst til at præge og styrke forsknings- og uddannelsesmiljøet på Aarhus Universitet? Og vil du hjælpe en talentfuld kollega til at udvikle sig fagligt og personligt? Så meld dig som mentor i AU’s mentorordning Styrk Talentet! Tilmeldingsfristen for både mentorer og mentees er 20. november 2019.

Global Climathon Day kommer til Aarhus d. 25. oktober med Aarhus Kommune og Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet som hovedarrangører. Her har byens borgere mulighed for at bidrage med idéer til, hvordan fremtidens bæredygtige transportformer i byen skal se ud. (Foto: VOI.)

04.10.2019 | Medarbejdere

Et døgn med fremtidens grønne transportformer i Aarhus

Den internationale begivenhed Global Climathon Day kommer til Aarhus for første gang d. 25. oktober. Her kan virksomheder, NGO’er, studerende, forskere og andre borgere bringe deres viden i spil og udvikle idéer til, hvordan mikromobiliteten i byen kan blive mere bæredygtig og effektiv.

Viser resultater 1 til 10 ud af 204

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste