Meddelelser

Modelfoto: Colourbox.dk

19.06.2018 | Medarbejdere

Flytning af store mængder af universitetets data kan give driftsforstyrrelser

En kombination af hardware- og softwarefejl gør, at store mængder data (300 TB) skal flyttes til nye servere for at undgå tab af data. Som bruger af universitetets IT-systemer og –services kan du derfor risikere at opleve driftsforstyrrelser fra i dag tirsdag den 19. juni og et par uger frem.

Foto: Lise Balsby

18.06.2018 | Medarbejdere

Kom gratis på Folkeuniversitetet - tilmelding åbner den 25. juni

Fra mandag den 25. juni kl. 10.00 kan nuværende og pensionerede medarbejdere ved Aarhus Universitet tilmelde sig gratis forelæsninger på Folkeuniversitet.

15.06.2018 | Medarbejdere

Sommerferien 2018

Læs her om ændrede åbningstider og adgangsforhold i løbet af sommeren.

13.06.2018 | Medarbejdere

AU Engineering på Folkemøde 2018

Fremtidens teknologibaserede samfund er på dagsordenen ved Folkemødet 2018. Fødevareteknologi og kunstig intelligens er blandt de emner, vi tager op til debat i Techteltet d.14. til 17. juni.

Modelfoto: Colourbox.dk

04.06.2018 | Medarbejdere

Driftstatus.au.dk bliver opdateret og tager navneforandring

1. juni 2018 skifter hjemmesiden Driftstatus.au.dk navn til Serviceinfo.au.dk. Samtidig får hjemmesiden et forbedret layout med flere funktionaliteter og et bedre flow af informationer ved evt. forstyrrelser eller nedbrud.

01.06.2018 | Medarbejdere

Vis mig dit kontor – Christina Munk

"Jeg elsker min have og mit drivhus, men potteplanter slår jeg ihjel." Maskiningeniør og lektor Christina Munk fortæller her i et stort portræt i uniavisen Omnibus om nikkedukker, mandefag og døde potteplanter

01.06.2018 | Medarbejdere

RejsUd - nyt rejseafregningssystem i stedet for AURUS

Den 21. august skifter Aarhus Universitet rejseafregningssystem. Det nye system, RejsUd, kan bl.a. selv beregne afstande via Google Maps og kan bruges både fra mobil og tablet. Alle uafsluttede rejseafregninger i AURUS skal så vidt muligt håndteres inden sommerferien.

25.05.2018 | Medarbejdere

Vi kommer til at ændre vores vaner

Den nye databeskyttelsesforordning, som træder i kraft 25. maj, får betydning for langt de fleste medarbejdere på AU. Alle har et ansvar for at sætte sig ind i reglerne og hvilke nye vaner og arbejdsgange, der er påkrævet.

Modelfoto: Colourbox.dk/Brian Holm Nielsen

14.05.2018 | Medarbejdere

Så er det tid til Ingeniørrevyen 2018

I denne uge kan du igen i år opleve AU Engineerings helt egen ingeniørrevy. Den har premiere torsdag d. 17. maj, men spiller også fredag d. 18. maj. Ingeniørrevyen er for alle, der elsker et godt grin og god musik. Så tag en kollega under armen og mød op til en festlig aften.

01.05.2018 | Medarbejdere

Driller Blackboard? Så kontakt den nye support

Fra og med den 1. april har Blackboard fået en selvstændig supportfunktion, som udelukkende skal yde teknisk bistand og svare på henvendelser om funktionalitet.

Viser resultater 1 til 10 ud af 182

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste