Meddelelser

Foto: Ida Jensen, AU Foto

11.07.2019 | Medarbejdere

Stillingerne som dekaner for de to nye fakulteter slået op

Stillingerne som dekaner for Faculty of Technical Sciences og Faculty of Natural Sciences forventes besat til årsskiftet.

Foto: Lars Kruse, AU Foto

11.07.2019 | Medarbejdere

Navnene på de to nye fakulteter er faldet på plads

Faculty of Technical Sciences og Faculty of Natural Sciences bliver navnene på de to fakulteter, der opstår, når Science and Technology bliver delt.

10.07.2019 | Medarbejdere

Reglerne for deling af ophavsretsmæssigt beskyttet materiale

Inden det nye semester vil vi gerne minde om reglerne for upload af materiale til Blackboard.

05.07.2019 | Medarbejdere

Sommerferien 2019

Læs her om ændrede åbningstider og adgangsforhold i løbet af sommeren.

Illustration: Allan Buch

01.07.2019 | Medarbejdere

Kort film giver vigtig introduktion til beredskabet på AU

Ny film gennemgår de vigtigste elementer i Aarhus Universitets beredskab, som man som ansat og studerende skal kende, så vi bedst muligt hjælper hinanden i tilfælde af alvorlige hændelser. Herunder hvordan man alarmerer, evakuerer og holder sig orienteret i en krisesituation.

Modelfoto: Colourbox.dk/Søren Thomsen

01.07.2019 | Medarbejdere

Kontakt ST's Studieadministration pr. mail i juli

Studieservice holder lukket hele juli samt 1. og 2. august for telefonisk og personlig henvendelse. Studieservicepostkassen: studieservice@ase.au.dk vil blive passet i hele perioden.

Modelfoto: Colourbox.dk/Søren Thomsen

27.06.2019 | Medarbejdere

Administrationscenter ST sommerlukket uge 28-30 i 2019

IT-supporten er dog åben i mindre omfang. Og bygningsservice er bemandet hele sommeren, dog med sommerferiebemanding.

Arkivfoto, AU Cumulus.

25.06.2019 | Medarbejdere

Nyt fra AU Library - Nye e-bøger

Vidste du, at der nu er adgang til flere engineering e-bøger fra bl.a. forlaget Springer? AU Library/Det Kongelige Bibliotek har udvidet licensen.

Foto: Colorbox/Cherezov Kirill.

21.06.2019 | Medarbejdere

Information om nyt program på Mac-computere fra Aarhus Universitet - NoMAD

Besked fra ST IT: Mac-computere har haft den udfordring at den ikke altid synkroniserede password mellem Mac og domæne. Så nu har AU IT installeret NoMAD på Mac’s på ST. NoMAD er et hjælpeprogram som skal sikre at password på ens AU-udleverede Mac er synkront med det overordnede AU password. Formålet er at man kun skal huske ét password til AU.…

Foto: Lars Kruse, AU Foto

17.06.2019 | Medarbejdere

Beslutning om deling af ST

AU’s bestyrelse godkendte den faglige deling af Science and Technology på bestyrelsesmødet den 7. juni. Læs her mail fra Brian Bech Nielsen til alle medarbejdere på ST.

Viser resultater 1 til 10 ud af 189

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste