Meddelelser

Modelfoto: Colourbox.dk/Cherezov Kirill

10.12.2018 | Medarbejdere

Tilfredshedsundersøgelse om IT-understøttelsen på AU

Rambøll foretager i øjeblikket en undersøgelse på vegne af AU IT, som ønsker at få en fornemmelse af studerendes og medarbejderes tilfredshed med IT-understøttelsen på universitetet. Det er en stikprøveundersøgelse, og hvis du er blandt dem, som er vilkårligt udvalgt til at kunne svare på undersøgelsen, har du modtaget en mail om undersøgelsen.

Modelfoto: Colourbox.dk/3dmask

12.11.2018 | Medarbejdere

Stjerneforedrag for medarbejdere og studerende

I anledning af Aarhus Universitets 90-års fødselsdag inviteres alle medarbejdere og studerende til fire, spændende foredrag i slutningen af november med nogle af de fremmeste forskere og bedste formidlere på Aarhus Universitet. Tag din kollega under armen og få udvidet din horisont – ganske gratis. Der er kaffe og kage i pausen.

29.10.2018 | Medarbejdere

Kantinen på Navitas er lukket onsdag d. 31. oktober

Kantinen på Navitas holder lukket hele dagen onsdag den 31. oktober på grund af Jobtræf.

03.10.2018 | Medarbejdere

Problemer med PURE

AU IT arbejder pt. på en løsning af problemet.

19.09.2018 | Medarbejdere

Brand- og evakueringsøvelser på Katrinebjerg i uge 39

Der vil blive afholdt brand- og evakueringsøvelser på, Finlandsgade, Jens Baggesensvej og Hangøvej.

Modelfoto: Colourbox.dk/Cherezov Kirill

28.08.2018 | Medarbejdere

Kompetencefonden nedlægges og erstattes af ”Den statslige kompetencefond”

Medarbejdere på Aarhus Universitet skal fremover søge midler til individuel kompetenceudvikling hos ”Den statslige kompetencefond”, som erstatter den tidligere ”Kompetencefond” og ”Fonden for Statens arbejdspladser”. Rammerne for fordelingen af midlerne forventes fastlagt i løbet af efteråret.

Modelfoto: Colourbox.dk

21.08.2018 | Medarbejdere

Søg om publikationsstøtte inden 7. september

Nu kan alle AU-ansatte igen søge Aarhus Universitets Forskningsfond om støtte til publikationer, der bidrager til at udbrede videnskabelige arbejder og anden virksomhed ved universitetet. Ansøgningsfristen er 7. september, og uddelingen sker i andet halvår af 2018. Den samlede pulje for 2018 er på 5 mio. kr.

10.08.2018 | Medarbejdere

Opdatering til ny version af MAPLE

VIRKER MAPLE IKKE – opdatering til ny version nødvendig. Vær opmærksom på, at du skal downloade en ny version af Maple for at programmet kan køre på din computer.

Modelfoto: Colourbox.dk

09.07.2018 | Medarbejdere

GDPR-serviceinfo: Hjælp til automatisk sletning af mails

Du kan sætte mapper i Outlook op til at slette mails automatisk, så du er sikker på ikke at gemme følsomme personoplysninger i længere tid, end du må.

Foto: ST Kommunikation.

09.07.2018 | Medarbejdere

Ny økonomimodel for ST vedtaget

På fakultetsledelsesmødet 5. juli 2018 blev den nye økonomimodel for ST vedtaget. Økonomimodellen tages i brug i forbindelse med fastlæggelsen af budget 2019.

Viser resultater 1 til 10 ud af 191

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste