Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  ASE medarbejderportal Aktuelt Medarbejdernyt 2018

Medarbejdernyt 2018

Medarbejdernyt indeholder nyansættelser, fratrædelser og personaleændringer på Ingeniørhøjskolen. Siden opdateres løbende.

Siden er sidst opdateret 4. januar 2018

Jesper Michael Kristensen

Jesper Michael Kristensen er ansat som lektor den 1. februar 2018 inden for fagområdet Elektronik under udviklingsområdet Elektronik og Computerteknologi. Jesper afsluttede sin kandidatuddannelse ved DTU i 1996.
Jesper har siden 2012 været ansat ved University college Nordjylland med fagområderne elektronik og embedded programmering. Endvidere har Jesper været forskningsassistent ved Aalborg Universitet i 6 år samt ansat i det private senest ved Danfoss Power Electronics, hvor Jesper arbejdede med FPGA-udvikling.

Helge Christensen

Helge Christensen fratræder sin stilling som lektor på adgangskursus med virkning fra udgangen af januar 2018 for at gå på efterløn.

Michael Bjerring Christiansen

Michael Bjerring Christiansen er ansat som lektor den 1. januar 2018 inden for fagområderne matematik samt fysik og kemi under udviklingsområdet adgangskursus.
Michael afsluttede sin uddannelse i 1995 som cand.scient i fysik-kemi med hovedfag i astronomi ved Aarhus Universitet, efterfulgt i 1997 af ph.d.-graden i naturvidenskab (teoretisk astrofysik) ligeledes fra Aarhus Universitet
Michael har mange års erfaring i undervisning og de seneste 17 år været ansat ved Århus Statsgymnasium. Desuden har Michael siden 2002 været medlem af universiteternes censorkorps i fysik og astronomi.

120595 / i31